Projecten

24 appartementen The Mayor opgeleverd aan Altera

Vol trots hebben we (bouwcombinatie UBA de Nijs Amstelveen) de 24 huurappartementen van het laatste blok (gebouw zeven) aan Altera opgeleverd.
The Mayor, het voormalige KPMG gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan, in Amstelveen bestaat in totaal uit ruim 300 woningen met 482 parkeerplaatsen, 14 motorparkeerplaatsen en 316 bergingen. Altera heeft in totaal 124 appartementen in eigendom variërend van 87 m² tot 121 m² met 112 parkeerplaatsen in de parkeergarage, 12 parkeerplaatsen op het buitenterrein en 124 bergingen. De verhuur ging van start in het voorjaar van 2022 en werd gefaseerd in 5 woonblokken opgeleverd.
 
Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de oplevering van het laatste gebouw wordt de voltooiing van de huurappartementen van het transformatietraject naar een duurzame woonlocatie gevierd. Samen met de bouwcombinatie kijken we terug op een aangenaam verloop van deze bijzondere transformatie en bieden we onze huurders een fijne duurzame woning. Bij Altera zijn we er van overtuigd dat onze beleggingsstrategie met geïntegreerde ESG/SDG aanpak een duurzaam rendement oplevert; een rendement met een positieve impact voor zowel onze aandeelhouders, onze huurders als ook de maatschappij.”
 
The Mayor voldoet aan de geldende duurzaamheidsvereisten passend binnen het ESG-beleid van Altera met de energievoorziening die plaatsvindt via een nieuw WKO-systeem en daken die zijn voorzien van mos sedum en zonnepanelen.  Daarbij hebben de versteende binnentuinen plaatsgemaakt voor een groene inrichting gericht op biodiversiteit. In de parkeergarage onder het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar gemaakt voor het opladen van elektrische voertuigen.
 
The Mayor biedt bewoners de mogelijkheid actief met elkaar te communiceren en informatie te delen via de community app van James Company. Voor het vergroten van het community gevoel zijn er een coffee corner, fitness ruimte en diverse hospitality functies ingericht.