Wij begeleiden kopers van aankoop tot oplevering

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. Of het nu je eerste woning is of niet, er komt veel bij kijken. Je gaat aan de slag met allerlei zaken waar je waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken hebt, en daar staat de afdeling Kopersbegeleiding klaar om je te helpen.

Bij UBA begrijpen we dat de aanschaf van een huis een belangrijke mijlpaal in je leven is. Het is een investering in jouw toekomst en jouw leefomgeving. Onze toegewijde afdeling Kopersbegeleiding staat voor je klaar om dit proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Of je nu vragen hebt over het bouwproces, de planning, of specifieke wensen hebt voor aanpassingen aan je nieuwe woning, onze experts in de Kopersbegeleiding zijn er om jou te begeleiden van begin tot eind. Ze fungeren als jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent over de voortgang van het project.

Wij begrijpen dat geen twee kopers hetzelfde zijn. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar jouw behoeften en zorgen dat je de informatie krijgt die voor jou relevant is. We willen dat jouw ervaring bij het kopen van een UBA-woning een positieve en gedenkwaardige is.

Kortom, bij UBA draait alles om meer dan alleen de bouw van een huis; het gaat om het bouwen van een thuis. Onze Kopersbegeleiding is er om jouw dromen werkelijkheid te laten worden en om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart jouw nieuwe woning tegemoet kunt zien.

Handige informatie

  • HOOMCTRL

    Tijdens het volledige bouwproces is HOOMCTRL een belangrijk communicatieplatform tussen jou en de Kopersbegeleiding.

    Naar HOOMCTRL
  • Service & garantie

    Na de oplevering van je woning staat ons team Service & Garantie voor je klaar! Maak eenvoudig een servicemelding.

    Maak een melding